Ora locală Temperatura
23:03

În prezent în Centrul Wellness & Spa din cadrul Germisara Hotel Resort & Spa 4**** se prestează servicii de întreţinere şi înfrumuseţare :

• masaje terapeutice;
• masaje de relaxare ce au scopul de a elimina rapid oboseala, de a relaxa şi a genera o stare de bună dispoziţie, fiind foarte eficiente în cazul stărilor de oboseală accentuată;
• masaje reflexogene care acţionează asupra cauzelor celulitei şi sunt în acelaşi timp folositoare în tratamentul constipaţiei, deblocarea traseului renal şi reglarea funcţiilor endocrine. 

Procedurile de înfrumuseţare prin împachetări la cald detoxifică, exfoliază, hrănesc şi relaxează pielea, eliminând totodată şi efectul de coajă de portocală al celulitei prin conţinutul bogat de ingrediente active pentru lipoliză şi ingrediente active pentru regenerarea ţesuturilor. Pentru cei care preferă împachetările la rece acestea au efecte de revigorare producând o activare importantă a circulaţiei periferice, permiţând eliminarea substanţelor toxice, o oxigenare şi o hrănire mai bună a ţesuturilor. 

Tratamentul cu spirulină pentru decolteu şi bust precum şi celelalte tipuri de masaje şi proceduri de întreţinere, trebuie să fie completate de masajul zilnic cu produse specifice şi tratamente în saloane, precum şi obiceiuri sănătoase (exerciţii fizice, alimentaţie, etc)

Tot aici se poate folosi sauna umedă sau cea uscată, prima fiind recomandată persoanelor care adoră senzaţia de dogorire a pielii şi atunci când transpiraţia este singura posibilitate de răcorire a corpului. Sauna cu radiaţii infraroşii este utilă şi ca terapie medicală pentru ameliorarea reumatismului, a contracturilor musculare şi a durerilor sau disconfortului.

Profilul principal de tratamente al staţiunii îl reprezintă afecţiunile aparatului locomotor de natură reumatismală, neurologice şi post-traumatice ca de exemplu: spondiloze cervico-dorso-lombare, coxartroze, gonartoze, artroze ale mâinii şi piciorului, periartite scapulo-humerale, stări după fracturi ale oaselor membrelor, fără sechele funcţionale, pareze uşoare de nervi periferici, hemipareze vechi, sechele vechi de poliomielita; şi anumite boli endocrine, boli de nutriţie şi metabolism, nevroze astenice, etc.

Tratamentele curative se adresează afecţiunilor în stadiul incipient, sau compensate (prin tratament medicamentos sau ortopedic) pentru prevenirea evoluţiei spre stadii mai avansate, pentru prevenirea recidivelor.

Tratamentele profilactice pentru persoane sănătoase sau cu factori predispozanti spre îmbolnăvire: devieri ale coloanei vertebrale, membrelor inferioare, hiperlaxitate şi instabilitate capsulo-ligamentară şi musculo-articulară, sedentarism, obezitate, meteorosensibilitate, fond nervos hiperactiv.