Hotel GermisaraPiscina de agrement Hotel GermisaraSala sport
Ora locală Temperatura
08:13

Algoterapia

Cuprinde modelaj cu ulei de struguri uşor încalzit, gomaj şi masajul propriu-zis cu gel dealge. Procedura asigură un drenaj maxim şi eliminarea toxinelor, relansează metabolismul celular întăreşte pereţii celulari şi ajută pielea să-şi regăsească elasticitatea.

Cura anticelulită

Include un modelaj cu ulei de struguri şi masaj cu gel de cafea. Cura anti-celulită, aşadar este un masaj anticelulitic de frământare, manual, cu ulei pur de seminţe de struguri şi alge drenante. Acest masaj indispensabil in cura de atac împotriva celulitei se realizează cu gel special de cafea pentru o disponibilizare maximă a apei şi a
grasimilor din ţesuturi.

Program anticelulitic intensiv complet

Cuprinde modelaj cu ulei de struguri uşor încălzit, masaj propriu-zis cu gel de alge şi împachetare cu gel de cafea. Reprezintă o asociere indispensabilă a masajului energizant de frământare manual cu împachetarea cu activi reducatori din cafeină.

Masaj anticelulitic și de slăbit

cuprinde un modelaj cu ulei de struguri şi masaj cu gel de alge. Acesta reprezintă un tratament de drenaj limfatic cu gel adaptat obiectivelor anticelulitice, un masaj lent şi ritmat cu presiune perfectă, pentru a stimula întregul
sistem limfatic şi pentru a detoxifia ţesuturile.

Termosudația

Include un modelaj cu ulei de struguri uşor încalzit, masaj cu cremă lipo-reductoare de cafea şi alge şi împachetare la termocuvertă cu gel de kiwi sau cafea. Termosudaţia este un tratament de detoxifiere şi pierdere rapidă în greutate folosinduse produse anticelulitice sau geluri speciale sub cuvertura termică.

Parafango

Este un amestec special,compus din nămol marin, parafină, săruri minerale care redau elasticitatea pielii şi cafeina. Tratamentul cu Parafango detoxifică, exfoliază, hraneşte şi relaxează pielea. După eliminarea toxinelor din piele aceasta rămâne cu un aspect moale şi catifelat.

Împachetare paragil

Argila verde conţine siliciu, alumină, magneziu, calciu. Argila are de asemenea efecte spectaculoase, activează cele două circulaţii ale fluidelor în organism, sangvin şi limfatic, reduce celulita, redă elasticitatea şi fermitatea pielii, înlătură retenţia de fluide.

Împachetare termoactivă cu cremă de ciocolată sau cremă reducătoare

Împachetări cu aceste creme produc prin transpiraţie abundenta eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a apei reţinute în organism, a celulitei, dând pielii elasticitate,fermitate, ameliorarea vergeturilor, diminuarea aspectului de coajă de portocală.

Tratament fermitate cu spirulină pentru decolteu și bust

Împachetarea cu spirulină este concepută pentru tratamente de redare a fermităţii pentru decolteu şi bust. Acest tratament stimulează metabolismul celular şi întăreşte ţesuturile, conferă tonus şi o piele fermă şi mai suplă. Procedura constă într-o modelare cu ulei de seminţe de struguri urmată de un gomaj cu alge şi aloe vera după care se aplică masca cu spirulină şi se lasă să acţioneze timp de 20 de minute, totul încheindu-se cu modelarea finală.

Piele de mătase

Cuprinde un modelaj cu ulei de struguri usor încălzit, gomaj cu body polish de struguri, cafea şi portocală. Pielea de mătase este un gomaj indispensabil o dată pe lună ca şi tratament în sine asupra tegumentului şi înaintea fiecărui program cosmetic ideal pentru redarea frumuseţii dar şi a sănătăţii.

 

Ciocofango

Ingredientele sale active din ciocolată au efect antioxidant-conţine polifenoli și vitamina E, hidratează, catifelează şi regenerează pielea. In acelaşi timp, este stimulată producerea de endorfine ce dau o senzaţie plăcută de stare de bine.
După un asemenea tratament, se intensifică microcirculaţia la nivelul pielii, îmbunătăţindu-se astfel elasticitatea tegumentului, vergeturile existente se ameliorează şi se previne apariţia celor noi. Ciocofango este un bun tratament contra stresului.
Dacă tratamentul este asociat cu o alimentaţie echilibrată, se pot scădea în circumferintă de la 3 la 8-9 cm. Şedinţele trebuie repetate intensiv de 3 ori pe săptămână pentru a avea rezultate deosebite.

Silhouette – tratament intensiv de slăbit cu cafea și alge sau ciocolată

Cuprinde un modelaj cu ulei de struguri usor încălzit, gomaj cu gel de alge, masajul cu gel termic de cafea şi alge şi împachetarea cu gel de cafea sau ciocolată. Aceste produse conţin teobromină, cafeină şi alge care vor penetra pielea şi vor ajunge în sânge, acţionând timp îndelungat pentru eliminarea apei şi transformarea grasimilor în energie.

Masaj relaxant sau tonifiant cu kiwi

Include modelaj cu ulei de struguri, masaj cu cremă lipo-reductoare şi masajul relaxant sau tonifiant cu gel de kiwi. Masajul este un moment privilegiat, un bun tratament anti-age, o veritabilă experienţă pentru a ameliora treptat sănătatea şi pentru a descoperi starea de bine şi relaxarea.

Vinoterapia • Ciocoterapia

Cuprinde un modelaj cu ulei de struguri, un gomaj cu body polish de struguri sau cafea şi împachetare cu spumă de struguri sau ciocolată. La final se face un duş şi un modelaj cu ulei de struguri uşor încălzit. Aceste două tratamente complexe, ajută la revitalizare, tonifierea pielii, remodelarea siluetei şi relaxarea întregului organism. 

Masajul reflexogen

Are efecte benefice
•asupra pielii catifelare şi hidratare, descuamare evidentă şi masivă, activarea circulaţiei sangvineperiferice
•asupra muşchilor decontracturare profundă, tonicizant, eliberare masivă de acid lactic
•asupra nervilor deblocare a centrilor locomotori de la nivelul creierului
•asupra sângelui şi limfei creşterea fluidităţii sângelui, accelerarea circulaţiei,eliminarea de toxine, drenaj limfatic.

Masajul de relaxare

Masajul de relaxare este un masaj al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară, stimularea circulaţiei sangvine, eliminarea toxinelor şi atenuarea stresului.

Baie cu săruri și arome

Are efecte miorelaxante, antialgice, decontracturante, antiinflamatoare, vasodilatatoare, trofice, hipotensoare, sedative şi emoliente asupra tegumentului.

Masajul facial

Tipul acesta de masaj ajută la combaterea ridurilor faciale şi îi redă pielii fermitate, fiind stimulată şi circulaţia. Această procedura aduce sânge bogat în elemente nutritive la nivelul pielii, stimulând şi regenerarea celulară. Totodată el întăreşte şi muşchii fetei, reduce tensiunea şi da luminozitatefetei. Va recomandăm masajul facial cu ulei de jojoba, masajul facial cu ulei de avocado şi masaj facial de relexare cu crema de ciocolată albă.

Antivergeturi

Procedura cuprinde masaj specific de tonifiere cu gel de kiwi pentru fermitate, care hidratează şi protejează pielea şi îi confera mai multă elasticitate.