Logo Germisara

Vă mulțumim pentru interesul acordat website-ul www.hotelgermisara.ro. Vă rugăm să cititi cu atenție informațiile din prezentul document deoarece acesta exprimă politica companiei.

Conţinutul site-ului Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordată de către proprietar „SC Complex Hotelier Germisara SRL” numai în următoarele condiţii:

a) Site-ul este utilizat exlusiv în scopuri personale şi necomerciale;
b) Conţinutul Site-ului nu este reprodus în medii on-line sau off-line fără acordul prealabil din partea titularului;
c) Acesta respectă în tot, cu titlu permanent prezenţele condiţii. Folosirea oricărui text, imagine, material din acest site în alte scopuri decît cele noncomerciale şi cele specificate în site, fără acordul scris al SC Complex Hotelier Germisara SRL., este interzisă, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Politica de rezervări. Pentru rezervarea camerelor completaţi formularul de pe site (www.hotelgermisara.ro) sau apelaţi nr. de telefon: + 40 – (0) 372-54-1000, + 40 – (0) 254-249-000. Pentru confirmarea rezervarii este necesară achitarea unui avans în concordanţă cu valoarea serviciilor solicitate.

Tarife. Toate tarifele afişate conţin tva-ul în condiţiile legii, sunt exprimate în EUR și se facturează în RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Tarifele nu includ taxa locală în valoare de 2% din prima noapte de cazare fără TVA.

Anularea rezervării. Orice anulare de rezervare a camerei se va face numai în scris la recepţia hotelului, la rezervări email: rezervări@hotelgermisara.ro sau fax +40(0)- 254-249-100 în următoarele condiţii:
*Penalizare 30% din valoarea pachetului de servicii dacă renunţarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice înainte de dată sosirii
**Penalizare 60% din valoarea pachetului de servicii dacă renunţarea se face în intervalul 16-29 zile înainte de prima zi de cazare.
***Penalizare 100% din valoarea pachetului de servicii dacă renunţarea se face în intervalul mai mic de 16 zile de prima zi de cazare sau neprezentarea la dată programată.
****Pentru rezervările efectuate cu mai puţin de 5 zile anterior primei zile de cazare, penalizarea este de 100% din valoarea serviciilor contractate.

Sosirea şi plecarea. Primirea camerei (check-în) se poate face începând cu orele 16.00 Eliberarea camerei ( check-out ) se va face înainte de ora 12.00. Primirea camerei mai devreme, dar şi eliberarea acesteia mai târziu de orele menţionate mai sus este posibilă la cerere, iar preţurile acestor servicii sunt următoarele:  -pentru rămânerea până la orele 18.00 se va încasa 50% din tariful afişat/noapte ; -pentru rămânerea după orele 18.00 se va aplică tariful total afişat ; Oaspeţii care eliberează camerele până la ora 12.00 pot lasă bagajele la camera de bagaje, existentă la recepţie până la orele 18 fără costuri suplimentare. Pentru bagajele lăsate la camera de bagaje mai mult de 24 de ore se vor percepe cheltuieli de depozitare. În cazul în care bagajele oaspeţilor rămân şi după check out-ul de la ora 12, în camera , aceştia vor plăti o taxa suplimentară de utilizare a camerei conform tarifeleor afişate mai sus. Aceste solicitări ale clienţilor vor fi clarificate de către hotelier şi onorate numai în măsură în care hotelul nu are confirmări ferme pentru acele spaţii de cazare şi în limita disponibilităţii.

Cazarea. Copiii cu vârste cuprinse între 0-7 ani inclusiv cazaţi împreună cu părinţii beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun, Pentru copii cu vârste cuprinse între 07-14 ani( exclusiv) cazaţi împreună cu părinţii se va percepe un tarif denumit supliment copil fără asigurarea unui pat suplimentar în camera. Va rugăm să ne comunicaţi atunci când solicitaţi rezervarea dacă aveţi nevoie de un pătuţ pentru copil 0-7 ani pentru a va putea onora solicitarea în limita disponibilului. Într-o camera de hotel se pot caza maximum doi adulţi şi un copil. Într-un apartament se pot caza maximum doi adulţi. Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului puteţi folosi următoarea signalistica: “ NU DERANJAŢI ! ” ; cu permisiunea dumneavostră se intră în camera în intervalul orar 08,00 – 15,00 pentru verificarea utilităţilor şi a curăţeniei, ora pe care o stabileşte clientul anunţând la recepţia hotelului. “VA ROG SĂ-MI CURĂŢAŢI CAMERA ! “;  se face curăţenie în camera dumneavoastră.

Ţinută. Dragi oaspeţi, Germisara Hotel Resort & SPA nu practică un cod vestimentar anume, dar recomandăm decentă şi respect pentru ceilalţi oaspeţi şi faţă de personal. Nu vor fi acceptate persoanele îmbrăcate în halat, costum de baie, maieu,şorţ, şlapi în restaurant, terasă, recepţia hotelului Germisara. Clienţii cazaţi primesc în camera halat, prosoape, şi şlapi unică folosinţă (în cazul în care nu aveţi şlapi). Accesul în zona wellness şi spa este permis doar în costum de baie, şlapi curaţi, prosop, halat, cască. Duşul este obligatoriu înainte şi la ieşirea din piscine şi saune. Este interzis accesul persoanelor cu boli dermatologice şi infecţioase , precum şi accesul minorilor sub 18 ani în bazin, neînsoţiţi sau nesupravegheaţi. Partintii se fac responsabili de acţiunile şi de securitatea copiilor. Pentru prezentarea la tratamente sau proceduri wellnes este obligatoriu duşul înainte, precum şi o ţinută compusă din halat, costum de baie, cască de baie (pentru hidrokinetoterapie, piscine şi proceduri la cadă), şlapi.

Servirea mesei. Este interzisă extragerea de alimente sau băuturi din incinta restaurantului, chiar dacă scopul este păstrarea acestora în camera. Alimentele servite în restaurant se vor consumă doar în incinta restaurantului. Pentru a servi alimente în camera de hotel va rugăm să va adresaţi serviciului de Room Service.

Mic dejun.  Se serveşte în sistem bufet. Produsele servite sunt: preparate/gustări calde, gustări reci, cereale, lapte, cafea, suc, ceai. Programul de servire este între orele 8:00 – 10:30.

Prânz și cină. Servite în sistem bufet.

Fumatul. La Germisara Hotel Resort & SPA nu sunt disponibile camere pentru fumători. Dacă nu se respectă interdicţia cu privire la fumatul în camere se va percepe o suprataxa pentru igienizare Fumatul nu este permis în incinta Germisara Hotel Resort & SPA. Este permis fumatul doar în spaţiile semnalizate şi dotate corespunzător.

Animalele de companie. Regula generală este că nu este permisă cazarea în hotel a persoanelor însoţite de animale şi păsări. Este interzis accesul cu animale şi păsări de companie în restaurant, centrul spa, baza de tratament, centrul de conferinţe.

Spaţiul de parcare şi autoturismele. Parcarea se poate face în perimetrul hotelului, pe locurile speciale amenajate şi marcate. Locurile de parcare amenajate sunt supravegheate video. Deşi luăm toate măsurile de precauţie pentru evitarea neplăcerilor va rugăm nu lăsaţi obiecte de valoare sau acte în interiorul autoturismelor, dacă o faceţi noi vă informăm pe această cale că este pe răspunderea dumneavoastră.

Bunuri personale şi obiecte de valoare. Accesul în camera de hotel din cadrul Hotel Germisara Hotel Resort & SPA este prevăzut cu sisteme electronice omologate. Camerele sunt dotate cu seif cu cod. Recomandăm folosirea seifurilor disponibile în camere şi de la Camera de Valori de la recepţie pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm nici un fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Germisara Hotel Resort & SPA

Băuturi alcoolice. În cadrul Restaurantului Germisara este interzisă aducerea şi consumarea băuturilor alcoolice din exteriorul acestuia. De asemenea, Restaurantului Germisara îşi rezervă dreptul de a nu mai servi persoanele care sunt în stare de ebrietate sau care deja au consumat băuturi alcoolice în cantităţi mai mari şi devin recalcitranţi. Nu este permisă indroducerea şi consumul de băuturi alcoolice în centrul spa şi baza de tratament Nu este permisă prezentarea la proceduri medicale tarapeutice în stare de ebrietate.

Modalităţi de plata. Cardurile bancare acceptate pentru plata sunt Visa, Mastercard şi Maestro.Se acceptă şi plata în numerar în moneda naţională în limita plafonului legal stabilit sau transfer bancar, în acest ultim caz va rugăm să prezentaţi la cazare OP ul vizat de banca. Factură se va achita la prezentarea acesteia.

Bacşişul şi costurile serviciilor. Gratificaţiile pentru personalul hotelului sunt la latitudinea clienţilor noştri şi nu vom solicita costuri suplimentare pentru servicii.

Politica de protecţie a mediului. Protecţia mediului reprezintă pentru noi o permanentă preocupare, de aceea promovăm o atitudine responsabilă privind această problema. Menţionăm că detergenţii folosiţi pentru spălarea şi sterilizarea lenjeriilor, prosoapelor, fetelor de masă, halatelor sunt biodegradabili, iar o economisire a lor presupune o conservare mai bună a mediului înconjurător. Lenjeria şi prosoapele se schimbă la două zile, halatele de baie la trei zile de cazare sau la cererea clientului. Pentru a ne semnaliza dorinţa dumneavoastră de a schimbă obiecte de lenjerie şi prosoape va rugăm să le lăsaţi pe jos sau în cădiţă.

Dispute şi reclamaţii. Orice reclamaţie cu privire la servicii trebuie făcută în scris la recepţia sau secretariatul unităţii, dar nu după părăsirea unităţii . Orice controversă, dispută sau reclamaţie care ar putea să apară în urmă aplicării acestor termene şi condiţii, vom încerca să o rezolvăm pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil , va intră sub jurisdicţia instanţelor judecătoreşti de la sediul SC Complex Hotelier Germisara SRL. Clauze finale:
Considerăm că orice client în momentul cazării sau în momentul accesării vreunui serviciu oferit de Germisara Hotel Resort & SPA ( camere de hotel, restaurant, bar, săli de conferinţă, SPA) a luat cunoştinţă de termenele şi condiţiile mai sus menţionate şi le-a acceptat tacit.

Politica privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR)

Compania SC Complex Hotelier Germisara SRL deține website-ul www.hotelgermisara.ro

SC Complex Hotelier Germisara SRL în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, CONFORM Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal SC Complex Hotelier Germisara SRL, cu sediul social în Geoagiu Băi, strada Germisara, nr.1 B, România, este o companie privată, care oferă servicii de cazare, masă, tratament, relaxare.

Această politică explică de ce, cum și ce informații colectăm despre dumneavoastră atunci când vizitați website-ul nostru.  De asemenea, explică scopurile specifice pentru care utilizăm și dezvăluim aceste informații. Luăm în serios politica noastră privind protecția detelor cu caracter pesonal și niciodată nu vindem baze de date cu utilizatori și adrese de e-mail. În această declarație, “Informații personale” înseamnă orice informație care identifică sau poate fi utilizată pentru a vă identifica pe dumneavoastră sau pe un abonat, direct sau indirect, incluzând, dar fără a se limita la, numele și prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, sexul, ocupația sau alte informații demografice.

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea informațiilor dumenavoastra personale, vă rugăm să ne contactați la office@hotelgermisara.ro.

Pentru a accesa website-ul nostru nu este nevoie să vă înregistrați. Dacă sunteți doar un vizitator, nu colectăm informații personale despre dumneavoastră, decât informațiile stocate prin utilizarea cookie-urilor, care sunt descrise la secțiunea Politică de cookie. Cu toate acestea, pot exista circumstanțe în care alegeți să vă înregistrați / înscrieți pentru a primi informări sau noutăți despre serviciile noastre sau despre acțiunile desfășurate de către Hotel Germisara. În aceste cazuri, Hotel Germisara poate contacta persoanele înregistrate pentru a le invita la evenimente, pentru a le oferi informații despre serviciile și soluțiile noastre sau pentru alte scopuri de marketing.

Informațiile pe care le colectăm

a. Informații pe care ni le transmiteți în mod voluntar

Atunci când: vă înregistrați pentru o rezervare, prin intermediul website-ului, ne contactați folosind formularele de contact de pe website, ne transmiteți un e-mail, descărcați documente de pe website-ul nostru, aplicați pentru unul dintre job-urile vacante anunțate pe diferite căi de informare sau ne trimiteți CV-ul dumneavoastră, comunicați/luați legătură cu noi în orice fel, ne trasmiteti voluntar informații despre dumneavostră, pe care le colectăm. Aceste informații pot include: numele dumenavoastră, adresa fizică , adresa de e-mail de afaceri, adresa IP, numărul de telefon de serviciu, compania pe care o reprezentați , ocupația / funcția , CV-ul, locația sau alte informații demografice.

b. Informații pe care le colectăm automat

Când navigați pe website-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita dumneavoastră pe website și a modului în care interacționați cu acesta. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul dumneavoastră de operare, ID-ul browserului dumneavoastră, activitatea dumneavoastră de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu website-ul nostru. Colectăm aceste informații prin utilizarea cookie-urilor sau a altor tehnologii de urmărire. Utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire este prezentată în politica de cookie. Când cineva vizitează www.hotelgermisara.ro, colectăm informații standard despre comportamentul vizitatorilor. Colectăm aceste informații într-un mod care nu identifica pe nimeni. Nu încercăm să aflăm identitatea celor care vizitează website-ul nostru. Nu vom asocia niciun fel de date colectate de pe acest site cu informații personale de identificare. Dacă dorim să colectăm date cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru, vom face acest lucru într-un mod transparent și vom explica de ce le folosim.

c. Informații din alte surse

Uneori, putem obține informații despre dumneavoastră din alte surse, cum ar fi: Platformele social media (Facebook și LinkedIn); Din cărțile de vizită pe care le primim de la colegii noștrii, în urma întâlnirilor cu dumneavoastră. Ne asigurăm că aceste surse sunt autorizate să proceseze și să ne furnizeze informațiile dumneavoastră. Utilizăm aceste informații, singure sau în combinație cu alte informații (inclusiv informații personale) pe care le colectăm, pentru a ne îmbunătăți capacitatea de a oferi conținut relevant pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi informații despre soluțiile și serviciile care ar putea fi de interes pentru dumneavoastră.

Categorii speciale de date cu caracter personal

Hotel Germisara nu colectează intenționat categorii speciale de date cu caracter (informații personale sensibile) prin intermediul site-ului nostru. Informațiile personale sensibile includ: informații care dezvăluie originea rasială sau etnică; opiniile politice; credințele religioase sau filosofice; sindicate; prelucrarea datelor genetice sau biometrice în scopul identificării unice a unei persoane fizice; informații privind sănătatea; informații privind viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice; și în unele cazuri, numere de securitate socială sau informații financiare.

Scopul colectării datelor cu caracter personal de către Hotel Germisara

Utilizăm informațiile deținute despre Dumneavoastră în următoarele scopuri: Pentru a ne asigura că informațiile de pe site-ul nostru sunt prezentate într-un mod eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul / dispozitivele pe care le utilizați. Pentru a vă oferi informații despre serviciile pe care ni le solicitați sau care considerăm că va interesează, în cazul în care v-ați dat acordul pentru a fi contactat în acest scop. Cum ne îndeplinim obligațiile care decurg din contractele încheiate între Dumneavoastră și Hotel Germisara. Datele dumneavoastră vor fi folosite doar în scopul realizării rezervărilor și la întocmirea documenteleor fiscale (facturi), cu respectarea Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveș te prelucrarea datelor cu caracter personal – GDPR .

Stocarea datelor cu caracter personal

Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverul nostru securizat. Din păcate, transmiterea de informații prin internet nu este complet sigură. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja datele personale (certificat SSL pe site-ul nostru), nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe website-ul nostru; orice transmisie este pe propriul dumneavoastră risc. Odată ce primim informațiile dumneavoastră, vom folosi proceduri stricte și funcții de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. În cazul în care sunteți client Hotel Germisara datele dumneavoastră vor fi stocate pe perioada contractuală și 7 ani după terminarea acestei perioade. Dacă nu sunteți client Hotel Germisara, datele Dumneavoastră vor fi șterse dacă în ultimele 60 de luni nu ați interacționat/comunicat cu noi, în mod direct.

Dezvăluire

Hotel germisara vă poate dezvălui informațiile dumneavoastră Personale doar: Când solicitați în mod cert dumneavoastră, vizitatorul site-ului; În conformitate cu cerințele unui ordin judecătoresc sau a oricărei alte cerințe legale sau reglementare.

Drepturile dumneavoastră

Mai jos puteți găși o scurtă descriere a drepturilor dumneavoastră în conformitate cu noul regulament. Acest conferă mai multe drepturi persoanelor cărora li se prelucrează datele cu caracter personal. Pentru mai multe detalii, vizități www.eugdpr.org.

Dreptul de acces înseamnă că aveți dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele dumneavoastră, iar dacă da, să vă oferim acces la aceste date precum și informații despre cum sunt prelucrate.

Dreptul la portabilitate se referă la faptul că puteți primi datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat și la dreptul că acestea pot fi transmise direct altui operator.

Dreptul la opoziție vizează dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale atunci când aceasta deservește un interes public ori un interes legitim al nostru.

Dreptul la rectificare se referă la corectarea fără întârzieri nejustificate, a datelor personale inexacte.

Dreptul la ștergere/dreptul de a fi uitat înseamnă că aveți dreptul să vă ștergem datele colectate fără întârzieri nejustificate, în oricare din următoarele situații: nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, v-ați retras consimțământul și nu există alt temei juridic pentru prelucrare, vă opuneți prelucrării , datele au fost colectate ilegal, datele trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale, colectarea s-a făcut cu oferirea de servicii ale societății informaționale .

Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat dacă se contestă exactitatea datelor pe o anumită perioadă, suficientă pentru verificarea datelor, dacă prelucrarea este ilegală dar nu se dorește ștergerea datelor doar restricționarea, în cazul în care Hotel Germisara nu mai are nevoie de datele personale în vederea prelucrării însă ni le cereți pentru apărarea unui drept în instanță, dacă v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp cât se verifică dacă drepturile legitime prevalează asupra drepturilor dumneavoastră.

Hotel Germisara nu colectează sau nu compilează informații personale obținute de site-ul nostru pentru a le disemina sau a le vinde altor părți în scopuri de marketing. Aveți dreptul legal de a solicita detalii despre informațiile personale pe care le deținem în legătură cu dumneavoastră. Hotel Germisara vă oferă posibilitatea de a păstra informațiile dumneavoastră personale corecte și actualizate. Dacă în orice moment doriți ca Hotel Germisara să rectifice, să ștergă sau să restricționeze prelucrarea informațiilor dumneavoastră personale, doriți să obțineți confirmarea faptului că informațiile dumneavoastră personale sunt sau nu prelucrate de către Hotel Germisara, să accesați informațiile dumneavoastră personale, să vă exercitati dreptul la portabilitatea datelor sau să va retrageți consimțământul dumneavoastră de procesare, va rugăm să ne contactați.

Link-uri externe

Rețineți că, uneori, www.hotelgermisara.ro conține legături către alte site-uri care nu intră sub incidența prezenței politici de prelucrare a datelor cu caracter personal. Vizitatorii website-ului nostru pot fi direcționați către website-uri terțe pentru mai multe informații, despre evenimente, serviciile furnizorilor, entități guvernamentale, organizații nonprofit și rețele sociale. Hotel Germisara nu oferă nicio declarație sau garanție privind modul în care informațiile dumneavoastră sunt stocate sau utilizate pe servere terțe. Va recomandăm să vă informați cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal a fiecărui website terț legat de site-ul nostru, pentru a determina modul în care acestea utilizează informațiile dumneavoastră personale.

Datele cu caracter personal ale copiilor

Acest site, www.hotelgermisara.ro, nu este destinat copiilor. Înțelegem importanța protejării datelor cu caracter personal ale copiilor, în special într-un mediu on-line și nu colectăm sau menținem cu bună știință informații despre copii.

Schimbări în politică privind prelucrarea datelor cu caracter pesonal

Orice modificare pe care o putem face în viitor în politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal va fi afișată pe această pagină. Verificați periodic această pagină dacă doriți să monitorizați modificările.

Cum să ne contactați?

Orice întrebări, comentarii și solicitări privind această politică sunt binevenite și trebuie adresate la adresa office@hotelgermisara.ro, prin intermediul formularului de contact de pe website sau la adresa: Complex Hotelier Germisara, Str. Germisara, nr. 1 B, cod poștal 335450, Geoagiu Băi, jud. Hunedoara, România.

Please identify yourself via e-mail